(Video) Mens tegen machine – Tafeltennis

(Video) Mens tegen machine – Tafeltennis

De ongelooflijk snelle KUKA robot neemt het op tegen één van de beste tennis spelers aller tijden. Wie heeft de beste techniek? Wie zal de wedstrijd winnen tussen de eerste tafeltennis duel van mens tegen robot? De KUKA KR AGILUS demonstreert zijn vaardigheden met de tafel tennis racket – een realistische visie van wat robots kunnen doen in de toekomst.

 

Timo Boll, de Duitse tafel tennis ster, is de nieuwe ambassadeur van KIKA robots in China. Dit bedrijf viert uitbundig de enorme snelheid, precisie, en flexibiliteit van KUKA’s industriële robots met Boll’s uitstekende tactische vaardigheden in de tafeltennis competitie. Bekijk deze spannende reclame van tafel tennis en geavanceerde technologie van de hoogste plank.

Om het te vieren dat de nieuwe KUKA robots op de markt worden gebracht in een fabriek in Shanghai, werd deze spannende video als hoogtepunt getoond bij de Grand Opening op Maart 11, 2014. De 20 vierkante meter ruimte zal je de KR QUANTEC series robots zowel als de KRC4 universele controller tonen voor de Aziatische markt.

Als marktleider in China, KUKA hun doel is om nog verder uit te breiden en nog meer populariteit te winnen. Zij willen uiteindelijk de meest werknemers-vriendelijke ruimte creëren door gebruik te maken van zeer geavanceerde technologie.