(Video) Dierenwinkel eigenaar probeert 27 hondjes te verbranden

(Video) Dierenwinkel eigenaar probeert 27 hondjes te verbranden

Vrouw probeerde 27 pups te doden door haar huisdieren winkel te laten afbranden. Tijdens het verschijnen voor de rechtbank waren er boze protesten gaande.

Bewakingsbeelden tonen Gloria Lee (35), samen met een medeplichtige haar dierenwinkel in Las Vegas platbranden. Er waren 27 pups binnen in de winkel toen de brand begon en Lee deed de deur op slot.

Brandweerlieden kwamen op tijd aan om alle honden te redden. Lee wordt geconfronteerd met maar liefst 31 aanklachten, waaronder 1e graad brandstichting, inbraak, samenzwering en poging tot dierenmishandeling. Haar medeplichtige Kirk Bills (27) wordt nog altijd gezocht door de politie.

Bekijk hieronder de bewakingsbeelden:

In Las Vegas wordt een dierenwinkel eigenaar beschuldigd van het samenwerken met een brandstichter om haar bedrijf plat te branden, met de intentie om alle 27 levende opgesloten pups mee te verbranden.

Gloria Eun Hye Lee (35), maakte na haar eerste verschijning aan de rechtbank in Clark County, woensdag, dierenrechtenactivisten mee die tegen haar vermeende misdaden protesteerden. Lee en de medeplichtige Kirk Bills (27) zullen beiden maar liefst 31 aanklachten tgeen zich hebben. Plus nog eens 27 pogingen tot dierenmishandeling per telling voor elke pup die zou zijn gestorven.

Indien zij veroordeeld worden, zullen zij decennia lang in de gevangenis vastzitten. Bewakingsbeelden tonen de gehele brandstichting en kunnen zodra de 1e preliminaire zitten is geweest worden gescreend.

In de video wordt Bills gezien met een rode kan vol met benzine, terwijl Lee de bestanden van het kantoor verzamelt en lege gasflessen mee naar buiten neemt. Kirk dumpt de benzine rondom de winkel en puppy kennels. De twee verlaten uiteindelijk de achterdeur nadat Kirk nieuwsbladen vlam laat vatten om de brand te laten verspreiden in de dierenwinkel.

Gelukkig waren brandweerlieden in staat om op tijd te reageren op de brand en hebben zij alle 27 pups kunnen redden.