Britse vrouw dood poes door hem in magnetron te stoppen!

Britse vrouw dood poes door hem in magnetron te stoppen!

Laura Cunliffe, een 23-jarige vrouw verdacht haar vier maanden oude kat Mowgli ervan de goudvis op te hebben gegeten. Om de kat een les te leren, stopte zij hem maar liefst vijf minuten in de magnetron. De dierenbescherming verklaarde dat de poes nog leefde toen hij uit de magnetron werd gehaald, maar anderhalf uur later overleed. “Een verschrikkelijk barbaarse en wrede daad”, zo stelde de rechter.

Laura heeft bekend dat zij haar kat onnodig heeft laten lijden, zo meldde de BBC. Volgens de advocaat van de verdachte leidt de Britse vrouw aan zeer ernstige psychische problemen. Ook liet een familielid van haar weten in de rechtszaal: “Ze begrijpt totaal niet wat er is gebeurt, ze weet van niets.”

Brian Orsborn, de advocaat vertelde in de rechtszaal dat Cunliffe de kat al had sinds ze een paar weken oud was. Hij zei: “De kat verkeerde in kritieke toestand wanneer Laura het uit de magnetron haalde. Ze heeft haar vervolgens meegenomen naar een familielid haar huis. De kat was niet meer in staat om adem te halen en overleed zo’n 90 minuten later. De vrouw had al afspraken gemaakt om het lichaam van de kat weg te laten halen en te laten begraven.

Er is zelfs al een facebook account aangemaakt waarop wordt aangemoedigd dat Laura Cunliffe moet worden opgesloten. Ze is met zekerheid een erg gevaarlijke vrouw en heeft psychiatrische zorg nodig. Er zijn al zo’n 1000 likes en velen mensen praten erover.